stadsfotografie

stadsfotografie

De Piramides

De Piramides van Gizeh in Cairo Egypte. De foto’s zijn gemaakt in juli 2019 tijdens een vakantie daar. Ik heb hier uren rond gelopen om alles in me op te nemen en een mooie foto serie te maken die de grootheid en bijzonder ervan weergeeft.

Liberty 2014 Vrijheidsbeeld NY USA

Hierin zit vrij werk, gemaakt tijdens vakantie of zelfstudiemomenten. Een foto-impressie maken van een stad is altijd een leuke missie. Ik liep rond het vrijheidsbeeld (Statue Of Liberty) in New York. En zag haar van een andere kant als we gewend zijn via de media. Letterlijk zag ik haar achterkant en vond dit net zo boeiend als de voorkant.

Ze maakt verbinding

Wandelend door Dumbo, Brooklyn ontdekte ik een brug die altijd aanwezig was; overal waar je ging, was het daar. Deze brug was mijn hoofdlijn naar de stad van waar ik verbleef, het werd een belangrijk brandpunt tijdens mijn verblijf. Meer dan honderd jaar Brooklyn met Manhattan verbinden en toch is het nooit echt veranderd, vorstelijk in zijn prachtige blauwe kleur (http://en.wikipedia.org/wiki/Manhattan_Bridge). Het vastleggen van deze monumentale figuur in de vroege ochtendzonsopgang was verjongend vanuit elke hoek die ik kon vinden; Ik wilde haar in al haar macht en schoonheid laten zien.

To walkornototwalk

New York heeft een ongelooflijk gesyncopeerde maar toch complexe manier om zich te verplaatsen, d.w.z. de metro nemen of lopen. Met beide prachtige modi merk je dat je loopt … dwaalt … een stad ervaart die constant verandert, zelfs binnen een tijdspanne van 24 uur.

In deze serie wil ik het contrast tussen modern en antiek laten zien. Overal waar je loopt, zie je nieuw en oud geïntegreerd, geweven, gerecycled en gelaagd met zoveel verf. Iedereen loopt constant door deze contrasterende landschappen van stedelijke habitats. Gemakkelijk onopgemerkt door de dagelijkse pendelaars, echter magisch voor de camera lenzen frisse ogen.#New York # Brooklyn #Fotografie #Urban Photography #Dennis Khalil #To Walkornottowalk #Series #Oude en nieuwe #Brooklyn straten.

Los Angels

Foto’s gemaakt tijdens een vakantie in Amerika. Ik was in Los Angeles, Venice Beach om precies te zijn opzoek naar die typische strand foto’s die je vaak in tv-series ziet.

’s-Hertogenbosch

Hier staan verschillende foto’s van verscheidene series die ik door de jaren heb gemaakt. Oa van;Sint Jan’s Kathedraal in ‘s-Hertogenbosch tijdens de wonderlijke klim in 2016 sfeer impressie gemaakt en De Bossche Kermis vastgelegd in een aantal foto’s. Doel: zowel de stad Den Bosch alsmede de kermis samen binnen 1 kader krijgen. Dit is een foto impressie van de Bossche Kermis 2013. Hiervoor zijn met lange sluitertijden gewerkt en hoge diafragma’s Zodat de Kermis attracties er spectaculair uitkomen te zien afgezet tegen de oude Bossche gevels van de binnenstad.

Modena

Urban Fotografie gemaakt in Modena Italië tijdens een roadtrip in 2017

Harold Blanken
VillaVibes
eigenaar

Dennis is een paar keer met ons mee geweest als fotograaf. Foto’s zijn belangrijk voor onze reizen, mensen die nog nooit met een singlereis zijn mee geweest, willen graag een sfeerimpressie.
Dennis kwam altijd terug met goed beeldmateriaal. De lat ligt hoog bij alles wat we doen, het feit dat we Dennis vaker hebben gevraagd zegt genoeg.

Brenda Huiskes
Pure Hairdressers
eigenaar

Dennis heeft een shoot gedaan in onze kapsalon pure hairdressers.Heel erg blij met het resultaat..totaal niet gemaakt of geforceerd maar leuke spontane foto’s. Top fotograaf!!

Merel Eveleens
Artemis Lifecoaching
coach en eigenaar

Voor mijn coachingwebsite nam Dennis foto’s voor mij, zowel binnen als buiten. Hij wist hoe ik me op zijn gemak moest zetten.
De sessies waren ontspannen en Dennis nam echt de tijd die we nodig hadden.
Ik vond zijn input leuk; daarom wilde ik een professionele fotograaf: Dennis heeft creatieve ideeën en weet hoe ze ze in mooie foto’s maken.
Ik heb de foto’s snel in mijn mailbox en veel meer dan verwacht!
Als ik een nieuwe serie foto’s nodig heb, zou ik Dennis absoluut opnieuw willen vragen

Frances Kosters
ICT MEDIA
Project Manager

Bij ICT Media huren wij Dennis regelmatig in voor zakelijke foto-opdrachten. Hij loopt dan mee met verschillende onderdelen tijdens onze evenementen en maakt hier zowel zakelijke als sfeerfoto’s. Kwaliteit van de foto’s is zeer goed en Dennis is erg professioneel rondom onze doelgroep. Verder is het zeer prettig om met Dennis samen te werken!

Alexander Remi
Emma Solutions
CEO

Dennis hebben wij een paar maanden terug als fotograaf een aantal soorten fotoreportages laten maken van 3 verschillende zakelijke events, waar hij dan ook hele dagen bij was en wij vinden zijn werk goed, maakt mooie foto’s , zowel sfeerfoto’s als situatie en content foto’s. Je merkt niet echt dat hij er is en dat is juist ook een pre als fotograaf, hij moet niet opvallen en doet zijn werk dan ook zo onopvallend mogelijk; wij zijn er content mee!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.