bodybuild en fitnessfotografie

bodybuild en fitnessfotografie

In het Album Fysiek en beweging staan meerdere modellen die verschillende aspecten laten zien van elegant tot kracht en van stoer naar zacht een diverse combinatie van foto’s die op locatie of in mijn fotostudio zijn gefotografeerd.

Voor Evelien van Pelt een studio fotoshoot gedaan. Hierin gingen we opzoek naar het contrast tussen vrouwelijkheid en kracht. Als vrouw, fitnessmodel en bodybuilder is ze een prachtig voorbeeld waar alles bij elkaar komt. Ga ook zeker op haar website of Instagram eens kijken. https://evelienvanpelt.nl/ en https://www.instagram.com/eveliennellen/?hl=nl

Cleo is moeder en amateur fitness model. Samen hebben we een mooie foto serie gemaakt met verschillende outfits en looks om haar spier definitie en vrouwelijk op een zo mooi mogelijke wijze te tonen.

Anna, hier verken ik samen met Anna Peters, ballet danseres, beweging, licht en elegantie. In mijn fotostudio werken we samen naar een mooie balans van deze elementen. Er is altijd voor vrije ideeën om zo in tot iets niets en anders te komen. Of juist die klassieke ballerina foto die gewoon fijn is om te zien.

Harold Blanken
VillaVibes
eigenaar

Dennis is een paar keer met ons mee geweest als fotograaf. Foto’s zijn belangrijk voor onze reizen, mensen die nog nooit met een singlereis zijn mee geweest, willen graag een sfeerimpressie.
Dennis kwam altijd terug met goed beeldmateriaal. De lat ligt hoog bij alles wat we doen, het feit dat we Dennis vaker hebben gevraagd zegt genoeg.

Brenda Huiskes
Pure Hairdressers
eigenaar

Dennis heeft een shoot gedaan in onze kapsalon pure hairdressers.Heel erg blij met het resultaat..totaal niet gemaakt of geforceerd maar leuke spontane foto’s. Top fotograaf!!

Merel Eveleens
Artemis Lifecoaching
coach en eigenaar

Voor mijn coachingwebsite nam Dennis foto’s voor mij, zowel binnen als buiten. Hij wist hoe ik me op zijn gemak moest zetten.
De sessies waren ontspannen en Dennis nam echt de tijd die we nodig hadden.
Ik vond zijn input leuk; daarom wilde ik een professionele fotograaf: Dennis heeft creatieve ideeën en weet hoe ze ze in mooie foto’s maken.
Ik heb de foto’s snel in mijn mailbox en veel meer dan verwacht!
Als ik een nieuwe serie foto’s nodig heb, zou ik Dennis absoluut opnieuw willen vragen

Frances Kosters
ICT MEDIA
Project Manager

Bij ICT Media huren wij Dennis regelmatig in voor zakelijke foto-opdrachten. Hij loopt dan mee met verschillende onderdelen tijdens onze evenementen en maakt hier zowel zakelijke als sfeerfoto’s. Kwaliteit van de foto’s is zeer goed en Dennis is erg professioneel rondom onze doelgroep. Verder is het zeer prettig om met Dennis samen te werken!

Alexander Remi
Emma Solutions
CEO

Dennis hebben wij een paar maanden terug als fotograaf een aantal soorten fotoreportages laten maken van 3 verschillende zakelijke events, waar hij dan ook hele dagen bij was en wij vinden zijn werk goed, maakt mooie foto’s , zowel sfeerfoto’s als situatie en content foto’s. Je merkt niet echt dat hij er is en dat is juist ook een pre als fotograaf, hij moet niet opvallen en doet zijn werk dan ook zo onopvallend mogelijk; wij zijn er content mee!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.