Scroll Top

bodybuild en fitnessfotografie

bodybuild en fitnessfotografie

In het Album bodybuild en fitnessfotografie staan meerdere modellen die verschillende aspecten laten zien van elegant tot kracht en van stoer naar zacht een diverse combinatie van foto’s die op locatie of in mijn fotostudio zijn gefotografeerd.

Voor Evelien van Pelt een studio fotoshoot gedaan. Hierin gingen we opzoek naar het contrast tussen vrouwelijkheid en kracht. Als vrouw, fitnessmodel en bodybuilder is ze een prachtig voorbeeld waar alles bij elkaar komt. Ga ook zeker op haar website of Instagram eens kijken. https://evelienvanpelt.nl/ en https://www.instagram.com/eveliennellen/?hl=nl

kunt u overwegen om het album “bodybuild en fitnessfotografie” van Werk aan de Muur te bekijken. Dit album bevat meerdere modellen die verschillende aspecten van fitness en lichaamsbeweging laten zien, van elegant tot krachtig en van stoer tot zacht. De diverse combinatie van foto’s zijn op locatie of in de fotostudio van de kunstenaar gefotografeerd, en bieden een prachtig visueel verhaal van lichamelijke expressie en kracht.

Een voorbeeld van een kunstwerk uit het album “Fysiek en Beweging” is de foto van een vrouw die met gewichten traint. Deze foto straalt kracht en vastberadenheid uit, en kan een geweldige motivatie zijn voor iedereen die aan fitness doet. Het kunstwerk is verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, zoals canvas, acrylglas en dibond. Hierdoor kunt u het perfecte kunstwerk kiezen dat past bij uw smaak en uw interieur.

Een ander prachtig kunstwerk uit het album is een foto van een danseres die in de lucht springt. De foto toont de sierlijke en elegante bewegingen van de danseres, en kan een geweldige toevoeging zijn aan elke kamer in uw huis. De foto is beschikbaar in verschillende maten en materialen, en kan worden aangepast aan uw specifieke voorkeuren.

Kortom, als u op zoek bent naar een kunstwerk dat uw passie voor fitness en lichaamsbeweging weergeeft, dan is het album “Fysiek en Beweging” van Werk aan de Muur een geweldige optie. Met een diverse selectie van prachtige foto’s van modellen die verschillende aspecten van fitness en beweging laten zien, kunt u gemakkelijk het perfecte kunstwerk vinden dat bij uw smaak en uw interieur past. Bovendien is het album SEO-vriendelijk, waardoor u snel en gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt en het snel kunt bestellen.

Cleo is moeder en amateur fitness model. Samen hebben we een mooie foto serie gemaakt met verschillende outfits en looks om haar spier definitie en vrouwelijk op een zo mooi mogelijke wijze te tonen.

Dit album bevat prachtige foto’s van ballerina’s die de perfecte mix van beweging, licht en elegantie uitstralen. De kunstenaar heeft samengewerkt met Anna Peters, een balletdanseres, om deze foto’s te maken in haar fotostudio. Samen hebben ze gewerkt aan het vinden van een mooie balans tussen deze elementen en hebben ze de vrijheid genomen om nieuwe ideeën uit te proberen en te experimenteren.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke ballerinafoto of iets totaal anders, het album ‘Ballerina’ biedt een breed scala aan opties om uit te kiezen. Elk kunstwerk is beschikbaar in verschillende maten en materialen, waaronder canvas, acrylglas en dibond, zodat u het perfecte kunstwerk kunt vinden dat past bij uw smaak en interieur.

Een voorbeeld van een kunstwerk uit het album ‘Ballerina’ is een foto van een ballerina die in de lucht springt. De foto toont de ongelooflijke kracht en elegantie van de danseres, en is een geweldige manier om deze schoonheid in uw huis te brengen. Het kunstwerk is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, zodat u het perfecte kunstwerk kunt kiezen dat past bij uw smaak en interieur.

Een ander prachtig kunstwerk uit het album bodybuild en fitnessfotografie is een foto van een ballerina die haar spitzen vastmaakt. Deze foto straalt rust en concentratie uit en toont de schoonheid van de voorbereiding voor een optreden. Dit kunstwerk is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waardoor u het perfecte kunstwerk kunt kiezen dat past bij uw smaak en interieur.

Harold Blanken
VillaVibes
eigenaar

Dennis is een paar keer met ons mee geweest als fotograaf. Foto’s zijn belangrijk voor onze reizen, mensen die nog nooit met een singlereis zijn mee geweest, willen graag een sfeerimpressie.
Dennis kwam altijd terug met goed beeldmateriaal. De lat ligt hoog bij alles wat we doen, het feit dat we Dennis vaker hebben gevraagd zegt genoeg.

Brenda Huiskes
Pure Hairdressers
eigenaar

Dennis heeft een shoot gedaan in onze kapsalon pure hairdressers.Heel erg blij met het resultaat..totaal niet gemaakt of geforceerd maar leuke spontane foto’s. Top fotograaf!!

Merel Eveleens
Artemis Lifecoaching
coach en eigenaar

Voor mijn coachingwebsite nam Dennis foto’s voor mij, zowel binnen als buiten. Hij wist hoe ik me op zijn gemak moest zetten.
De sessies waren ontspannen en Dennis nam echt de tijd die we nodig hadden.
Ik vond zijn input leuk; daarom wilde ik een professionele fotograaf: Dennis heeft creatieve ideeën en weet hoe ze ze in mooie foto’s maken.
Ik heb de foto’s snel in mijn mailbox en veel meer dan verwacht!
Als ik een nieuwe serie foto’s nodig heb, zou ik Dennis absoluut opnieuw willen vragen

Frances Kosters
ICT MEDIA
Project Manager

Bij ICT Media huren wij Dennis regelmatig in voor zakelijke foto-opdrachten. Hij loopt dan mee met verschillende onderdelen tijdens onze evenementen en maakt hier zowel zakelijke als sfeerfoto’s. Kwaliteit van de foto’s is zeer goed en Dennis is erg professioneel rondom onze doelgroep. Verder is het zeer prettig om met Dennis samen te werken!

Alexander Remi
Emma Solutions
CEO

Dennis hebben wij een paar maanden terug als fotograaf een aantal soorten fotoreportages laten maken van 3 verschillende zakelijke events, waar hij dan ook hele dagen bij was en wij vinden zijn werk goed, maakt mooie foto’s , zowel sfeerfoto’s als situatie en content foto’s. Je merkt niet echt dat hij er is en dat is juist ook een pre als fotograaf, hij moet niet opvallen en doet zijn werk dan ook zo onopvallend mogelijk; wij zijn er content mee!

Petra Buys-Treffers
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Unithoofd poli & functie longgeneeskunde en klinische neurofysiologie

Dennis heeft voor de website poli & functie longgeneeskunde van het JBZ  foto’s gemaakt. In de voorbespreking heb ik bij Dennis aangegeven wat voor soort foto’s we wilden en hij heeft hier goed naar gehandeld. Het fotograferen gaat heel natuurlijk en prettig, mensen voelen zich snel comfortabel. Voordeel is dat hij een ruime hoeveelheid foto’s stuurt waar we uit kunnen kiezen. Al met al een erg prettige samenwerking met Dennis.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.