Scroll Top

“Mijn Verhaal: Mijn Weg Tot Nu Toe”

Lees hier mijn persoonlijke verhaal over hoe mijn reis tot nu toe is verlopen en hoe dit mijn huidige werk beïnvloedt.

profiel foto van Dennis lopend in Luxor

Ik ben Dennis Khalil en sinds mijn twaalfde ben ik bezig met fotografie. Het begon met een Koda disk 4000 camera en helemaal analoog, zonder controle over de instellingen. Dit was altijd een verrassing wat het resultaat zou zijn.

Foto van een Kodak Disc 4000

Daarna ging ik aan de slag met een analoge Canon 50E. Ik had volledige controle over alle aspecten van de camera en het fotorolletje bepaalde vaak de sfeer en gevoel van de foto. Ik heb mezelf alles geleerd als autodidact. Ik ben korte tijd naar de kunstacademie gegaan om fotografie en computeranimatie te studeren, maar besefte snel dat ik beter zelf kon leren dan via de methodes die er toen waren. Ik was altijd tegendraads en op de kunstacademie nog meer. Mijn visie op fotografie en weergave werd toen niet gedeeld. Inmiddels heb ik bijna 15 jaar als professioneel fotograaf gewerkt en heb veel verschillende opdrachten aangenomen, van 

bruiloften en bedrijfsevenementen tot portretten, sportevenementen, festivals en nog veel meer. Ik wilde altijd de sfeer en het gevoel van dat moment voor de klant zo goed mogelijk vastleggen.

Foto van een Canon EOS 50E

Echter, ik kreeg steeds minder tijd en zin om zelf op pad te gaan met mijn camera. Daarom besloot ik in 2023 om dit soort opdrachten niet meer aan te nemen en mijn passie en hart te volgen. Ik wil weer gewoon fotograferen waar ik echt van hou, of dat nu in de natuur is, tijdens een stedentrip of tijdens een samenwerking met een creatieve persoon. Bekijk ook eens mijn ARCHIEF, om te zien wat ik het verleden allemaal heb gefotografeerd.

Kijk ook eens op www.YoDennis.com en www.Denniskhalil.com om te zien wat ik nog meer doe!

Profiel foto Dennis Khalil 2023
Harold Blanken
VillaVibes
eigenaar

Dennis is een paar keer met ons mee geweest als fotograaf. Foto’s zijn belangrijk voor onze reizen, mensen die nog nooit met een singlereis zijn mee geweest, willen graag een sfeerimpressie.
Dennis kwam altijd terug met goed beeldmateriaal. De lat ligt hoog bij alles wat we doen, het feit dat we Dennis vaker hebben gevraagd zegt genoeg.

Brenda Huiskes
Pure Hairdressers
eigenaar

Dennis heeft een shoot gedaan in onze kapsalon pure hairdressers.Heel erg blij met het resultaat..totaal niet gemaakt of geforceerd maar leuke spontane foto’s. Top fotograaf!!

Merel Eveleens
Artemis Lifecoaching
coach en eigenaar

Voor mijn coachingwebsite nam Dennis foto’s voor mij, zowel binnen als buiten. Hij wist hoe ik me op zijn gemak moest zetten.
De sessies waren ontspannen en Dennis nam echt de tijd die we nodig hadden.
Ik vond zijn input leuk; daarom wilde ik een professionele fotograaf: Dennis heeft creatieve ideeën en weet hoe ze ze in mooie foto’s maken.
Ik heb de foto’s snel in mijn mailbox en veel meer dan verwacht!
Als ik een nieuwe serie foto’s nodig heb, zou ik Dennis absoluut opnieuw willen vragen

Frances Kosters
ICT MEDIA
Project Manager

Bij ICT Media huren wij Dennis regelmatig in voor zakelijke foto-opdrachten. Hij loopt dan mee met verschillende onderdelen tijdens onze evenementen en maakt hier zowel zakelijke als sfeerfoto’s. Kwaliteit van de foto’s is zeer goed en Dennis is erg professioneel rondom onze doelgroep. Verder is het zeer prettig om met Dennis samen te werken!

Alexander Remi
Emma Solutions
CEO

Dennis hebben wij een paar maanden terug als fotograaf een aantal soorten fotoreportages laten maken van 3 verschillende zakelijke events, waar hij dan ook hele dagen bij was en wij vinden zijn werk goed, maakt mooie foto’s , zowel sfeerfoto’s als situatie en content foto’s. Je merkt niet echt dat hij er is en dat is juist ook een pre als fotograaf, hij moet niet opvallen en doet zijn werk dan ook zo onopvallend mogelijk; wij zijn er content mee!

Petra Buys-Treffers
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Unithoofd poli & functie longgeneeskunde en klinische neurofysiologie

Dennis heeft voor de website poli & functie longgeneeskunde van het JBZ  foto’s gemaakt. In de voorbespreking heb ik bij Dennis aangegeven wat voor soort foto’s we wilden en hij heeft hier goed naar gehandeld. Het fotograferen gaat heel natuurlijk en prettig, mensen voelen zich snel comfortabel. Voordeel is dat hij een ruime hoeveelheid foto’s stuurt waar we uit kunnen kiezen. Al met al een erg prettige samenwerking met Dennis.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.