Scroll Top

portretfotografie

Portretfotografie

Portretfotografie is een van de meest persoonlijke vormen van fotografie. Het gaat niet alleen om het vastleggen van het uiterlijk van een persoon, maar ook om het vastleggen van hun persoonlijkheid en emoties. In het album portretfotografie heb ik verschillende portretten vastgelegd van mensen in verschillende situaties en op verschillende locaties.

Het album portretfotografie bevat een mix van foto-opdrachten, vrije werken en studies. Bruidsreportages, feestreportages, vrije fotografie en portretfotografie zijn samengebracht om te laten zien hoe mooi het is om mensen, emoties en gevoelens weer te geven via fotografie. Elke situatie is uniek en elke locatie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Ik ben dankbaar voor de mooie, lieve en dierbare mensen die ik mocht fotograferen en soms zo dichtbij mocht komen.

Een van de opdrachten die ik heb gedaan was voor Niels Jonckers, waarbij ik een professionele portfolio shoot heb gedaan in de categorie modellen Fotografie op locatie bij de Isabella Kazerne in Vught. Vervolgens hebben we een fotoshoot gedaan in mijn fotostudio om beide aspecten verder te verkennen en Niels een introductie te geven in modellenwerk. Ik ben erg blij met het resultaat en vind dat hij het geweldig heeft gedaan.

Een andere opdracht die ik heb gedaan was een fotoshoot met de zusjes Lap. Tijdens deze shoot waren ze vrij om hun eigen ideeën aan te dragen, en een van deze ideeën was om een eigen achtergrond te maken voor in mijn fotostudio. We hebben samen een te gekke regenboogachtergrond gemaakt en ik heb ervoor gezorgd dat de shoot dynamisch bleef, zodat de kinderen zich vrij voelden en natuurlijk op de foto kwamen te staan.

Als portretfotograaf vind ik het belangrijk om een sfeer van vertrouwen en comfort te creëren, zodat mensen zich op hun gemak voelen voor de camera. Door verschillende technieken en jarenlange ervaring als fotograaf kan ik de persoonlijkheid en emoties van mensen vastleggen in mijn portretten.

De kostuums van Annelies de Ridder zijn legendarisch goed. Ze worden gebruikt voor theater, toneel en uiteenlopende doeleinden. Historisch correct en vol met authentieke details. De wilde graag op foto vast gelegd hebben zodat ze konden worden opgenomen in het Nationaal Archief, zie ook https://www.nationaalarchief.nl/. Maar kijk vooral op http://www.cavalierikostumes.com/ waar veel meer werk van Annelies is te vinden.

Helaas ben ik gestop met in opdracht aannemen van Portretfotografie opdrachten maar als je iets heel erg bijzonders hebt of wilt kun je altijd contact met mij op nemen en wie weet kan ik een uitzondering maken of kunnen wel elkaar een dienst bewijzen. Zoals het gezegde gaat; ”Zeg nooit nooit”

Harold Blanken
VillaVibes
eigenaar

Dennis is een paar keer met ons mee geweest als fotograaf. Foto’s zijn belangrijk voor onze reizen, mensen die nog nooit met een singlereis zijn mee geweest, willen graag een sfeerimpressie.
Dennis kwam altijd terug met goed beeldmateriaal. De lat ligt hoog bij alles wat we doen, het feit dat we Dennis vaker hebben gevraagd zegt genoeg.

Brenda Huiskes
Pure Hairdressers
eigenaar

Dennis heeft een shoot gedaan in onze kapsalon pure hairdressers.Heel erg blij met het resultaat..totaal niet gemaakt of geforceerd maar leuke spontane foto’s. Top fotograaf!!

Merel Eveleens
Artemis Lifecoaching
coach en eigenaar

Voor mijn coachingwebsite nam Dennis foto’s voor mij, zowel binnen als buiten. Hij wist hoe ik me op zijn gemak moest zetten.
De sessies waren ontspannen en Dennis nam echt de tijd die we nodig hadden.
Ik vond zijn input leuk; daarom wilde ik een professionele fotograaf: Dennis heeft creatieve ideeën en weet hoe ze ze in mooie foto’s maken.
Ik heb de foto’s snel in mijn mailbox en veel meer dan verwacht!
Als ik een nieuwe serie foto’s nodig heb, zou ik Dennis absoluut opnieuw willen vragen

Frances Kosters
ICT MEDIA
Project Manager

Bij ICT Media huren wij Dennis regelmatig in voor zakelijke foto-opdrachten. Hij loopt dan mee met verschillende onderdelen tijdens onze evenementen en maakt hier zowel zakelijke als sfeerfoto’s. Kwaliteit van de foto’s is zeer goed en Dennis is erg professioneel rondom onze doelgroep. Verder is het zeer prettig om met Dennis samen te werken!

Alexander Remi
Emma Solutions
CEO

Dennis hebben wij een paar maanden terug als fotograaf een aantal soorten fotoreportages laten maken van 3 verschillende zakelijke events, waar hij dan ook hele dagen bij was en wij vinden zijn werk goed, maakt mooie foto’s , zowel sfeerfoto’s als situatie en content foto’s. Je merkt niet echt dat hij er is en dat is juist ook een pre als fotograaf, hij moet niet opvallen en doet zijn werk dan ook zo onopvallend mogelijk; wij zijn er content mee!

Petra Buys-Treffers
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Unithoofd poli & functie longgeneeskunde en klinische neurofysiologie

Dennis heeft voor de website poli & functie longgeneeskunde van het JBZ  foto’s gemaakt. In de voorbespreking heb ik bij Dennis aangegeven wat voor soort foto’s we wilden en hij heeft hier goed naar gehandeld. Het fotograferen gaat heel natuurlijk en prettig, mensen voelen zich snel comfortabel. Voordeel is dat hij een ruime hoeveelheid foto’s stuurt waar we uit kunnen kiezen. Al met al een erg prettige samenwerking met Dennis.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.