portretfotografie

portretfotografie

Het album mensen bevat foto’s van allerlei foto opdrachten, vrije werken en studies. Dit is een gemixt album waarin bruidsreportage ’s, feestreportages, vrije fotografie en portretfotografie samen zijn gebracht. In dit album wil ik graag laten zien hoe mooi het is om mensen, emoties en gevoelens weer te geven via fotografie. Elke situatie is uniek en elke locatie zorgt weer nieuwe uitdagingen. Mooie, lieve en dierbare mensen wie ik dankbaar ben dat ik soms zo dichtbij mocht komen en ze mocht fotograferen. Tijdens een opdracht op locatie kom je soms toevallig mooie situatie en mensen tegen deze heb ik met de jaren ervaring als fotograaf en verschillende technieken die ik beheer proberen weer te geven.

Voor Niels Jonckers een professionele portfolio shoot gedaan in de categorie modellen Fotografie locatie, Isabella Kazerne in Vught. En vervolgens in mijn fotostudio een fotoshoot gedaan om beide aspecten te verkennen en voor Niels een introductie te geven in modellen werk. Ik vindt dat hij het geweldig heeft gedaan.

Ik heb de zusjes lap voor mijn camera gehad om een leuke en spontane foto shoot te doen. Zij waren vrij om eigen ideeën aan te dragen. Een was om een eigen achtergrond te maken voor in mijn fotostudio. Helemaal te gek gemaakt regenboog achtergrond. En zoals dat met kinderen gaat moet je alles dynamisch houden zo dat ze zich vrij voelen en natuurlijk op de foto komen te staan.

De kostuums van Annelies de Ridder zijn legendarisch goed. Ze worden gebruikt voor theater, toneel en uiteenlopende doeleinden. Historisch correct en vol met authentieke details. De wilde graag op foto vast gelegd hebben zodat ze konden worden opgenomen in het Nationaal Archief, zie ook https://www.nationaalarchief.nl/. Maar kijk vooral op http://www.cavalierikostumes.com/ waar veel meer werk van Annelies is te vinden.

Harold Blanken
VillaVibes
eigenaar

Dennis is een paar keer met ons mee geweest als fotograaf. Foto’s zijn belangrijk voor onze reizen, mensen die nog nooit met een singlereis zijn mee geweest, willen graag een sfeerimpressie.
Dennis kwam altijd terug met goed beeldmateriaal. De lat ligt hoog bij alles wat we doen, het feit dat we Dennis vaker hebben gevraagd zegt genoeg.

Brenda Huiskes
Pure Hairdressers
eigenaar

Dennis heeft een shoot gedaan in onze kapsalon pure hairdressers.Heel erg blij met het resultaat..totaal niet gemaakt of geforceerd maar leuke spontane foto’s. Top fotograaf!!

Merel Eveleens
Artemis Lifecoaching
coach en eigenaar

Voor mijn coachingwebsite nam Dennis foto’s voor mij, zowel binnen als buiten. Hij wist hoe ik me op zijn gemak moest zetten.
De sessies waren ontspannen en Dennis nam echt de tijd die we nodig hadden.
Ik vond zijn input leuk; daarom wilde ik een professionele fotograaf: Dennis heeft creatieve ideeën en weet hoe ze ze in mooie foto’s maken.
Ik heb de foto’s snel in mijn mailbox en veel meer dan verwacht!
Als ik een nieuwe serie foto’s nodig heb, zou ik Dennis absoluut opnieuw willen vragen

Frances Kosters
ICT MEDIA
Project Manager

Bij ICT Media huren wij Dennis regelmatig in voor zakelijke foto-opdrachten. Hij loopt dan mee met verschillende onderdelen tijdens onze evenementen en maakt hier zowel zakelijke als sfeerfoto’s. Kwaliteit van de foto’s is zeer goed en Dennis is erg professioneel rondom onze doelgroep. Verder is het zeer prettig om met Dennis samen te werken!

Alexander Remi
Emma Solutions
CEO

Dennis hebben wij een paar maanden terug als fotograaf een aantal soorten fotoreportages laten maken van 3 verschillende zakelijke events, waar hij dan ook hele dagen bij was en wij vinden zijn werk goed, maakt mooie foto’s , zowel sfeerfoto’s als situatie en content foto’s. Je merkt niet echt dat hij er is en dat is juist ook een pre als fotograaf, hij moet niet opvallen en doet zijn werk dan ook zo onopvallend mogelijk; wij zijn er content mee!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.