Scroll Top

Festivalfotografie

Festivalfotografie met een Unieke Twist: Kleurrijke Sfeerimpressies en Betoverende Details

In mijn fotografiealbum duik ik niet alleen in de betoverende wereld van natuurfotografie, maar neem ik je ook mee naar een heel ander speelveld – dat van festivalfotografie. Hier onthul ik een verzameling van enkele geweldige festivals, waaronder Paaspop, Extrema Outdoor (XO) en Solar festival, die stuk voor stuk tot leven komen door mijn lens. Deze festivals zijn geen alledaagse evenementen; ze worden tot in de puntjes verzorgd door mijn gewaardeerde opdrachtgever, Square (SQ), die een unieke ‘look en feel’ creëert voor elk festival dat ze aanraken.

Deze samenwerking begon met een specifieke missie van Square. Ze wilden niet zomaar doorsnee festivalfoto’s; nee, ze wilden dat ik de magie vastlegde die ze met zoveel zorg hadden opgebouwd. Mijn taak was om de sfeer, de kleuren en de levendigheid van hun creaties vast te leggen. Van de opvallende podia tot de smakelijke eet- en entertainmenttenten – elk detail draagt bij aan de unieke ervaring die Square voor elk festival nastreeft.

Mijn lens speelde een belangrijke rol in het vastleggen van hun visie. Ik heb me verdiept in de spannende wereld van de contrastrijke kleuren en onconventionele hoeken om de essentie van elk festival vast te leggen. Mijn fotografiestijl heeft een filmische touch, wat perfect aansluit bij de dynamiek en energie van deze levendige evenementen. Het doel was niet alleen om een foto te maken, maar om een verhaal te vertellen, om de toeschouwer in de wereld van het festival onder te dompelen.

Om de ervaring nog verder te verrijken, heb ik me gewaagd aan time-lapsefotografie. Dit leverde indrukwekkende beelden op die de voortdurende beweging en evolutie van de festivals vastlegden. Zo werd niet alleen een moment vastgelegd, maar een heel tijdsbestek in één beeld gevangen.

Deze samenwerking met Square heeft geresulteerd in foto’s die veel meer zijn dan alleen beelden. Ze zijn gebruikt voor promotie, reclamecampagnes en als referentie voor het eigen archief van Square. En alsof dat nog niet genoeg was, hebben enkele van mijn foto’s zelfs hun weg gevonden naar de pagina’s van AV Entertainment, een toonaangevend vakblad in de entertainmentindustrie.

Maar ik ben niet gestopt bij de visuele elementen. Als fotograaf wilde ik de muzikale kant van festivals vastleggen door foto’s te maken van bands en dj’s. Soms was de juiste apparatuur niet voorhanden, maar dat weerhield me er niet van om het te proberen. En tot mijn verbazing en vreugde leverden deze experimenten enkele prachtige opnamen op die de emotie en het ritme van de muziek vastlegden.

En als je nog meer wilt beleven, nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn YouTube-kanaal, waar je een geweldige timelapse van Paaspop kunt vinden. Dit is slechts een voorproefje van de visuele reis die ik in mijn festivalfotografiealbum deel. Het is een eerbetoon aan de creativiteit, kleur en energie van deze evenementen, en een herinnering aan hoe fotografie de zintuigen kan prikkelen en ons kan meenemen naar werelden die anders verborgen blijven.

Harold Blanken
VillaVibes
eigenaar

Dennis is een paar keer met ons mee geweest als fotograaf. Foto’s zijn belangrijk voor onze reizen, mensen die nog nooit met een singlereis zijn mee geweest, willen graag een sfeerimpressie.
Dennis kwam altijd terug met goed beeldmateriaal. De lat ligt hoog bij alles wat we doen, het feit dat we Dennis vaker hebben gevraagd zegt genoeg.

Brenda Huiskes
Pure Hairdressers
eigenaar

Dennis heeft een shoot gedaan in onze kapsalon pure hairdressers.Heel erg blij met het resultaat..totaal niet gemaakt of geforceerd maar leuke spontane foto’s. Top fotograaf!!

Merel Eveleens
Artemis Lifecoaching
coach en eigenaar

Voor mijn coachingwebsite nam Dennis foto’s voor mij, zowel binnen als buiten. Hij wist hoe ik me op zijn gemak moest zetten.
De sessies waren ontspannen en Dennis nam echt de tijd die we nodig hadden.
Ik vond zijn input leuk; daarom wilde ik een professionele fotograaf: Dennis heeft creatieve ideeën en weet hoe ze ze in mooie foto’s maken.
Ik heb de foto’s snel in mijn mailbox en veel meer dan verwacht!
Als ik een nieuwe serie foto’s nodig heb, zou ik Dennis absoluut opnieuw willen vragen

Frances Kosters
ICT MEDIA
Project Manager

Bij ICT Media huren wij Dennis regelmatig in voor zakelijke foto-opdrachten. Hij loopt dan mee met verschillende onderdelen tijdens onze evenementen en maakt hier zowel zakelijke als sfeerfoto’s. Kwaliteit van de foto’s is zeer goed en Dennis is erg professioneel rondom onze doelgroep. Verder is het zeer prettig om met Dennis samen te werken!

Alexander Remi
Emma Solutions
CEO

Dennis hebben wij een paar maanden terug als fotograaf een aantal soorten fotoreportages laten maken van 3 verschillende zakelijke events, waar hij dan ook hele dagen bij was en wij vinden zijn werk goed, maakt mooie foto’s , zowel sfeerfoto’s als situatie en content foto’s. Je merkt niet echt dat hij er is en dat is juist ook een pre als fotograaf, hij moet niet opvallen en doet zijn werk dan ook zo onopvallend mogelijk; wij zijn er content mee!

Petra Buys-Treffers
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Unithoofd poli & functie longgeneeskunde en klinische neurofysiologie

Dennis heeft voor de website poli & functie longgeneeskunde van het JBZ  foto’s gemaakt. In de voorbespreking heb ik bij Dennis aangegeven wat voor soort foto’s we wilden en hij heeft hier goed naar gehandeld. Het fotograferen gaat heel natuurlijk en prettig, mensen voelen zich snel comfortabel. Voordeel is dat hij een ruime hoeveelheid foto’s stuurt waar we uit kunnen kiezen. Al met al een erg prettige samenwerking met Dennis.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.