Festivalfotografie

Festivalfotografie

In dit album staat een verzameling van een aantal festivals zoals Paaspop, Extrema Outdoor (XO) en Solar festival. Deze zijn in opdracht van Square ( SQ ) gemaakt. Hier heb ik een aantal foto sfeer impressie van gemaakt. Maar ook details foto’s van de verscheidende podia die mijn opdrachtgever SQ hebben gecreëerd. ( http://www.dedicatedtosq.com )Zij wilde graag een aantal foto’s voor reclame uitingen en eigen referentie. Ook is er met time lapse fotografie gewerkt Voor opdrachtgever Square ( SQ ) http://www.dedicatedtosq.com heb ik meerdere festivals gefotografeerd. Zij creëren de “look en feel” van een festival. Zij creëren de podia maar ook anderen eet en entertainment tenten op het festival terrein. voor onder ander Paaspop in Schijndel, Extrema Outdoor (XO) in Aqua Best en Solar festival in Roermond. Hier heb ik meerdere fotoreportages gemaakt en specifieke onderdelen gefotografeerd. Zij waren op zoek een fotograaf die net even iets anders laat zien. Dus geen standaard festival fotografie maar juist de details en de onderdelen die zij bedacht en gemaakt hebben. Hier zijn zeer spannende kleurrijke foto’s uit voortgekomen. Square heeft deze foto’s gebruikt voor promotie, reclame uitingen en als referentie materiaal voor eigen archief. Een aantal foto’s zijn gepubliceerd in AV entertainment (http://www.av-entertainment.nl )een vakblad voor de entertainment industrie. Mijn doel was een met veel contrast te werken en de kleuren van de verschillende podia er goed uit te laten komen. Ik houd er van om mijn foto’s een filmische look te geven. Dit is uitermate geschikt voor deze festival. Om mijzelf te testen heb ik ook foto’s gemaakt van een aantal bands en dj’s. Ik had hier niet altijd de juiste apparatuur voor bij. Maar toch leuk om een poging te wagen en heb uiteindelijk er toch wat goede foto’s uit gekregen. Oh en kijk ook voor een gave timelapse van Paaspop naar deze Youtube video!!

 

Harold Blanken
VillaVibes
eigenaar

Dennis is een paar keer met ons mee geweest als fotograaf. Foto’s zijn belangrijk voor onze reizen, mensen die nog nooit met een singlereis zijn mee geweest, willen graag een sfeerimpressie.
Dennis kwam altijd terug met goed beeldmateriaal. De lat ligt hoog bij alles wat we doen, het feit dat we Dennis vaker hebben gevraagd zegt genoeg.

Brenda Huiskes
Pure Hairdressers
eigenaar

Dennis heeft een shoot gedaan in onze kapsalon pure hairdressers.Heel erg blij met het resultaat..totaal niet gemaakt of geforceerd maar leuke spontane foto’s. Top fotograaf!!

Merel Eveleens
Artemis Lifecoaching
coach en eigenaar

Voor mijn coachingwebsite nam Dennis foto’s voor mij, zowel binnen als buiten. Hij wist hoe ik me op zijn gemak moest zetten.
De sessies waren ontspannen en Dennis nam echt de tijd die we nodig hadden.
Ik vond zijn input leuk; daarom wilde ik een professionele fotograaf: Dennis heeft creatieve ideeën en weet hoe ze ze in mooie foto’s maken.
Ik heb de foto’s snel in mijn mailbox en veel meer dan verwacht!
Als ik een nieuwe serie foto’s nodig heb, zou ik Dennis absoluut opnieuw willen vragen

Frances Kosters
ICT MEDIA
Project Manager

Bij ICT Media huren wij Dennis regelmatig in voor zakelijke foto-opdrachten. Hij loopt dan mee met verschillende onderdelen tijdens onze evenementen en maakt hier zowel zakelijke als sfeerfoto’s. Kwaliteit van de foto’s is zeer goed en Dennis is erg professioneel rondom onze doelgroep. Verder is het zeer prettig om met Dennis samen te werken!

Alexander Remi
Emma Solutions
CEO

Dennis hebben wij een paar maanden terug als fotograaf een aantal soorten fotoreportages laten maken van 3 verschillende zakelijke events, waar hij dan ook hele dagen bij was en wij vinden zijn werk goed, maakt mooie foto’s , zowel sfeerfoto’s als situatie en content foto’s. Je merkt niet echt dat hij er is en dat is juist ook een pre als fotograaf, hij moet niet opvallen en doet zijn werk dan ook zo onopvallend mogelijk; wij zijn er content mee!

Petra Buys-Treffers
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Unithoofd poli & functie longgeneeskunde en klinische neurofysiologie

Dennis heeft voor de website poli & functie longgeneeskunde van het JBZ  foto’s gemaakt. In de voorbespreking heb ik bij Dennis aangegeven wat voor soort foto’s we wilden en hij heeft hier goed naar gehandeld. Het fotograferen gaat heel natuurlijk en prettig, mensen voelen zich snel comfortabel. Voordeel is dat hij een ruime hoeveelheid foto’s stuurt waar we uit kunnen kiezen. Al met al een erg prettige samenwerking met Dennis.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.