Scroll Top

Sportfotografie en evenementsfotografie

Sportfotografie en evenementsfotografie

Het album Sportfotografie en evenementsfotografie bevat foto’s die gemaakt zijn tijdens verscheidene bootcamp trainingen die door Subtraining zijn gegeven bij de Oosterplas in ’s-Hertogenbosch. Maar ook bij Crossfit073 in Vught locatie Isabella kazerne was een plek waar veel fotos zijn gemaakt van Crossfit wedstrijden, wods en andere aktiviteteiten Het idee was om vast te leggen dat bootcamptrainingen niet alleen leuk zijn in de zomer met lekkere temperaturen en zon, maar juist in het donker en kou tof en bevredigend zijn.( http://www.subbootcamp.nl/)  Na zelf een kleine 2 jaar bootcamplessen te hebben gevolg bij Sebastiaan Ranizt van Subtraining leek het me leuk om te laten zien dat trainen in het donker en in de kou ook tof kan zijn. Na een enthousiast gesprek vol met ideeën en plannen met Sebastiaan ben ik met mijn camera naar de Oosterplas in Den Bosch gegaan, één van de locaties waar bootcamptrainingen en WOD worden gegeven door Subtraining. De grootste uitdaging in deze opdracht lag in het vastleggen van een groep mensen die in het donker constant aan het bewegen zijn. Niet makkelijk maar wel leuk: letterlijk mee rennend met camera in de hand om de complete ervaring vast te leggen. Hier moesten een aantal factoren samen komen: dat het donker is, dat het koud is, en natuurlijk dat het harstikke leuk en bevredigend is omdat je lekker aan het sporten bent. Na twee goede sessies en aantal gave foto’s hebben we besloten dat Subtraining en Fotodennis.com een samenwerkingsverband aangaan. Zie ook (https://www.subtraining.nl/ )

FunRun, Spektakel in Paleiskwartier

Ook in het album Sportfotografie en evenementsfotografie, Geheel nieuw dit jaar is de toevoeging van een ‘obstacle run’ in het Paleiskwartier: De Paleiskwartier fun run. Het parcours is ca. 10 kilometer lang met ook de start en finish in de binnenstad, maar de loper komt bij deze fun run onderweg allerhande hindernissen tegen. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de natuurlijke obstakels van de wijk en de stad zoals: gebouwen, trappen, hofvijver, passerelles e.d. Bootcampen with Fun! FunRun Spektakel in Paleiskwartier Geheel nieuw dit jaar is de toevoeging van een ‘obstacle run’ in het Paleiskwartier: De Paleiskwartier fun run. Het parcours is ca. 10 kilometer lang met ook de start en finish in de binnenstad, maar de loper komt bij deze fun run onderweg allerhande hindernissen tegen. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de natuurlijke obstakels van de wijk en de stad zoals: gebouwen, trappen, hofvijver, passerelles e.d. Bootcampen with Fun! Wij jij optimaal voorbereiden op de Paleiskwartier fun run? Volg dan het speciale programma bij Sub Training. Parcours Het belooft een waar spektakel te worden tijdens de Paleiskwartier fun run. Uiteraard willen wij alvast een aantal van de obstakels en hindernissen met jullie delen. De oversteek van de Singelgracht wordt verzorgt door de Genie. Een oversteek gemaakt van o.a. een speciale pontonconstructie zorgt voor een spectaculaire overgang van de Singelgracht. Ook bij de verderop gelegen vistrap verzorgt de Genie een speciale oversteek. Bij de Randweg gaan deelnemers dwars door het water heen om zo hun weg naar het Paleiskwartier te vervolgen. In het Paleiskwartier plaatst hoofdsponsor Ricoh een hindernis voor het pand waarbij samenwerking tussen de deelnemers centraal staat. Ook lopen de deelnemers langs de net geopende hofvijver gelegen naar de Jheronimustoren en vervolgens via ZLTO, het terrein achter HAS Den Bosch en het Westerpark richting de Armada’s te lopen. Ook de vijver in het Paleiskwartier vormt een uniek onderdeel van de route waar de renners door het water zullen lopen en zullen klauteren over verticale netten die in de vijver staan opgesteld. Op verschillende locaties op de route worden obstakels geplaatst en maken we gebruik van de natuurlijke obstakels in de wijk en de stad. Op de Parade staan verschillende zogenaamde “Walls” opgesteld van 2,5 meter hoog. Na de ‘’Walls” kom je eindelijk als die finishstreep over en weet je een ding nu al zeker, je bent moe maar zeker ook voldaan!

CROSSFIT073 FORTISABELLA VUGHT #Battle of Brabant #Battle of Brabant #Crossfit073 #Sports photography #Dennis Khalil #FotoDennis.com #Crossfit championship #great Atmosphere #to the max #Going to the max #Juri Bastiaans #Crossfit Zuid #Crossfitgymert #Crossfitclimberscabin #heuveltraining #Sportfotografie en evenementsfotografie

Ik ben gestopt actief opdrachten aan te nemen maar als je iets bijzonder hebt kun je altijd contact met mij opnemen en wellicht kunnen iets voor elkaar betekeken

Harold Blanken
VillaVibes
eigenaar

Dennis is een paar keer met ons mee geweest als fotograaf. Foto’s zijn belangrijk voor onze reizen, mensen die nog nooit met een singlereis zijn mee geweest, willen graag een sfeerimpressie.
Dennis kwam altijd terug met goed beeldmateriaal. De lat ligt hoog bij alles wat we doen, het feit dat we Dennis vaker hebben gevraagd zegt genoeg.

Brenda Huiskes
Pure Hairdressers
eigenaar

Dennis heeft een shoot gedaan in onze kapsalon pure hairdressers.Heel erg blij met het resultaat..totaal niet gemaakt of geforceerd maar leuke spontane foto’s. Top fotograaf!!

Merel Eveleens
Artemis Lifecoaching
coach en eigenaar

Voor mijn coachingwebsite nam Dennis foto’s voor mij, zowel binnen als buiten. Hij wist hoe ik me op zijn gemak moest zetten.
De sessies waren ontspannen en Dennis nam echt de tijd die we nodig hadden.
Ik vond zijn input leuk; daarom wilde ik een professionele fotograaf: Dennis heeft creatieve ideeën en weet hoe ze ze in mooie foto’s maken.
Ik heb de foto’s snel in mijn mailbox en veel meer dan verwacht!
Als ik een nieuwe serie foto’s nodig heb, zou ik Dennis absoluut opnieuw willen vragen

Frances Kosters
ICT MEDIA
Project Manager

Bij ICT Media huren wij Dennis regelmatig in voor zakelijke foto-opdrachten. Hij loopt dan mee met verschillende onderdelen tijdens onze evenementen en maakt hier zowel zakelijke als sfeerfoto’s. Kwaliteit van de foto’s is zeer goed en Dennis is erg professioneel rondom onze doelgroep. Verder is het zeer prettig om met Dennis samen te werken!

Alexander Remi
Emma Solutions
CEO

Dennis hebben wij een paar maanden terug als fotograaf een aantal soorten fotoreportages laten maken van 3 verschillende zakelijke events, waar hij dan ook hele dagen bij was en wij vinden zijn werk goed, maakt mooie foto’s , zowel sfeerfoto’s als situatie en content foto’s. Je merkt niet echt dat hij er is en dat is juist ook een pre als fotograaf, hij moet niet opvallen en doet zijn werk dan ook zo onopvallend mogelijk; wij zijn er content mee!

Petra Buys-Treffers
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Unithoofd poli & functie longgeneeskunde en klinische neurofysiologie

Dennis heeft voor de website poli & functie longgeneeskunde van het JBZ  foto’s gemaakt. In de voorbespreking heb ik bij Dennis aangegeven wat voor soort foto’s we wilden en hij heeft hier goed naar gehandeld. Het fotograferen gaat heel natuurlijk en prettig, mensen voelen zich snel comfortabel. Voordeel is dat hij een ruime hoeveelheid foto’s stuurt waar we uit kunnen kiezen. Al met al een erg prettige samenwerking met Dennis.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.