Natuurfotografie

Natuurfotografie

Als een gepassioneerde fotograaf houd ik van macrofotografie en kan ik me helemaal verliezen in een stukje van slechts 1m2. Het is fascinerend om te zien hoe een compleet nieuwe wereld van bloemen, planten en beestjes zich voor mijn lens ontvouwt. Het vastleggen van deze prachtige creaties en het bewerken van de foto’s achteraf is een genot.

In dit album deel ik enkele van mijn favoriete foto’s die ik in de natuur heb gemaakt. Het is een mix van macrofotografie, natuurfotografie en studie, die ik als hobby uitoefen. De natuur is voor mij een plek om tot rust te komen, waar ik kan ademen en kan genieten van de prachtige creaties die er altijd al waren. Vaak kan ik op slechts 1 vierkante meter een compleet nieuwe wereld ontdekken en vastleggen. Door mijn lens zie ik details die je normaal zo voorbij zou fietsen of lopen. De natuur blijft mij verrassen en boeien, en ik zoek altijd naar redenen om de natuur in te gaan en het vervolgens vast te leggen via mijn fotografie.

Maar wat minstens zo belangrijk is, is de nabewerking van de foto’s. Dit is niet alleen tijdrovend, maar ook ontzettend leuk. Het gebruik van Adobe Lightroom om mijn foto’s te bewerken is altijd weer een avontuur. Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn foto’s tot leven komen door het spelen met de belichting, het contrast en de kleuren.

Als je net als ik van macrofotografie houdt en op zoek bent naar prachtige kunstwerken voor aan de muur, dan is Werk aan de Muur een geweldige plek om te beginnen. Zij bieden een breed scala aan kunstwerken aan, waaronder veel prachtige macrofoto’s van getalenteerde kunstenaars. Ik heb zelfs mijn eigen werk op Werk aan de Muur geplaatst, en ik ben blij te zien dat het goed ontvangen wordt door het publiek. Het is fantastisch om te weten dat mijn werk nu bij mensen aan de muur hangt en hun huizen opfleurt.

Al met al ben ik ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid om mijn passie voor fotografie te delen en mijn werk aan een breder publiek te tonen. Ik hoop dat mijn foto’s je inspireren om zelf de schoonheid van de natuur te ontdekken en te omarmen, en dat je ook een plek vindt om jouw werk te delen met anderen via Werk aan de Muur.

Harold Blanken
VillaVibes
eigenaar
Dennis is een paar keer met ons mee geweest als fotograaf. Foto’s zijn belangrijk voor onze reizen, mensen die nog nooit met een singlereis zijn mee geweest, willen graag een sfeerimpressie. Dennis kwam altijd terug met goed beeldmateriaal. De lat ligt hoog bij alles wat we doen, het feit dat we Dennis vaker hebben gevraagd zegt genoeg.
Brenda Huiskes
Pure Hairdressers
eigenaar

Dennis heeft een shoot gedaan in onze kapsalon pure hairdressers.Heel erg blij met het resultaat..totaal niet gemaakt of geforceerd maar leuke spontane foto’s. Top fotograaf!!

Merel Eveleens
Artemis Lifecoaching
coach en eigenaar

Voor mijn coachingwebsite nam Dennis foto’s voor mij, zowel binnen als buiten. Hij wist hoe ik me op zijn gemak moest zetten.
De sessies waren ontspannen en Dennis nam echt de tijd die we nodig hadden.
Ik vond zijn input leuk; daarom wilde ik een professionele fotograaf: Dennis heeft creatieve ideeën en weet hoe ze ze in mooie foto’s maken.
Ik heb de foto’s snel in mijn mailbox en veel meer dan verwacht!
Als ik een nieuwe serie foto’s nodig heb, zou ik Dennis absoluut opnieuw willen vragen

Frances Kosters
ICT MEDIA
Project Manager

Bij ICT Media huren wij Dennis regelmatig in voor zakelijke foto-opdrachten. Hij loopt dan mee met verschillende onderdelen tijdens onze evenementen en maakt hier zowel zakelijke als sfeerfoto’s. Kwaliteit van de foto’s is zeer goed en Dennis is erg professioneel rondom onze doelgroep. Verder is het zeer prettig om met Dennis samen te werken!

Alexander Remi
Emma Solutions
CEO

Dennis hebben wij een paar maanden terug als fotograaf een aantal soorten fotoreportages laten maken van 3 verschillende zakelijke events, waar hij dan ook hele dagen bij was en wij vinden zijn werk goed, maakt mooie foto’s , zowel sfeerfoto’s als situatie en content foto’s. Je merkt niet echt dat hij er is en dat is juist ook een pre als fotograaf, hij moet niet opvallen en doet zijn werk dan ook zo onopvallend mogelijk; wij zijn er content mee!

Petra Buys-Treffers
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Unithoofd poli & functie longgeneeskunde en klinische neurofysiologie

Dennis heeft voor de website poli & functie longgeneeskunde van het JBZ  foto’s gemaakt. In de voorbespreking heb ik bij Dennis aangegeven wat voor soort foto’s we wilden en hij heeft hier goed naar gehandeld. Het fotograferen gaat heel natuurlijk en prettig, mensen voelen zich snel comfortabel. Voordeel is dat hij een ruime hoeveelheid foto’s stuurt waar we uit kunnen kiezen. Al met al een erg prettige samenwerking met Dennis.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.